Wymiana żarówek oświetlenia wnętrza na LED
Zwiń
X
-
do oświetlenia nóg polecam te http://sklep.motohid.pl/pl/p/W5W-T10...D-1S-6000k/287 można kupić 1 ledowe ale słabo świecą jak na oświetlenie nóg
czy dogaszanie działa nie patrzyłam bo odchodzę od samochodu i zamykam nie zwróciłam na to uwagi ale ledy mam dopiero od wczoraj
na pewno działa procenty oświetlenia stóp w trakcie jazdy to sprawdzałamZamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
alebazi83 nie zwracam na to uwagi, ale pewnie działa
[ Dodano: Sro 28 Maj, 14 13:54 ]
tak same sie przygaszajaZamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekDodano: Sro 28 Maj, 14 13:54 ]
tak same sie przygaszaja
A jeszcze ponowie pytanie bo odbieram w piątek i chce już zamówić te dodatkowe na oswietlenie nog. Bo jest oswietlenie nog przód i tył to rozumiem że należy kupić 4 żarówki?
przód/tył x 2 fotele?Octavia 3 Combi 2.0 TDI
Elegance+Amazing+Canton+Alcantara+Sunset+Elektrycz na klapa bag.+inne dod.
Komentarz
-
-
alebazi83 tak 4 żarówki
dwie z przodu
dwie w fotelach przednich
a to dodatkowe oświetlenie nóg można zamówić w ASO jak już samochód jest wyprodukowany?Zamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekwymieniłam prawie wszystkie żarówki we wnętrzu na ledy - prawie bo mam kłopot z dwiema umieszczonymi w fotelach przednich
po prostu nie jestem wstanie ich wyciągnąć
więc proszę o jakąś konkretną radę jak mam to cholerstwo wyciągnąć i nie złamać ;p
Komentarz
-
-
alebazi83 to jak uwzględniłeś przy zamówieniu to ma być, widocznie coś za szybko przeczytałam
w Krakowie odbierasz?
Ironik nie zgodzę się że są tak samo zamontowane jak w bagażniku ba są nawet inne obudowy niż te w bagażniku
w bagażniku przynajmniej u mnie są takie same jak ze schowka
a oświtlenie stóp ma dodatkową blaszkę
z bagażnika wyciąga się w 5 sekund
z fotela nie mogę wyciągnąć a nie chce za bardzo szarpać aby nie złamać...Zamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekdo oświetlenia nóg polecam te http://sklep.motohid.pl/pl/p/W5W-T10...D-1S-6000k/287 można kupić 1 ledowe ale słabo świecą jak na oświetlenie nóg
No ale zabraniać przepłącania nikomu nie będę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alebazi83Zamieszczone przez JerzyM73To co za wersję zamówiłeś, ze tyle czasu czekasz ???
Jak już odbierzesz, to szybko zapomnisz ile czekałeś.O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
ja mam zimny
zresztą w domu tez mam zimne ledy - osobiście nie lubię ciepłych ledów bo mnie usypiająZamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
zimny biały cieszy okoO3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
Pytanie do posiadaczy kombi jak zdemontować lampki z tyłu te co są po obu stronach? Wyciągnąłem jedną "na siłę" i pokrzywiła się ta blaszka po prawej stronie co trzyma lampke i teraz jak ją wsadziłem to lampka jest luźna ops:
będę coś kombinował jak przyjdą żarówki.
Mam też problem żeby zdemontować oświetlenie z przodu. Gdzie tam wsadzić śrubokręt, żeby nie pozaginać plastiku? jest tak ciasno, że żyletkę chyba można by upchać a nie śrubokręt. zupełnie nie wiem jak się do tego dobrać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojtekpiotrOdradzam śrubokręt ja to robiłem cienkim plaskikiem praktycznie oslony bardzo lekko wychodzily. Co masz na mysli z tylu ? Bagarznik, siedzenia tylne czy podswietlenie tablicy rejestracyjnej ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Basik_Zamieszczone przez wojtekpiotrOdradzam śrubokręt ja to robiłem cienkim plaskikiem praktycznie oslony bardzo lekko wychodzily. Co masz na mysli z tylu ? Bagarznik, siedzenia tylne czy podswietlenie tablicy rejestracyjnej ?
Komentarz
-
-
ja z przodu lampki które są koło lusterka podważyłam w rogach paznokciami ;p tzn. jeden róg mocno docisnęłam drugi podważyłam paznokciem, ale miałam też przygotowany taki mały nożyk do jarzyn
efekt złamany paznokieć ale wyciągnięty plastik
powodzeniaZamówiona (12.12.2013)
Odebrana (14.03.2014)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Gosi@czekja z przodu lampki które są koło lusterka podważyłam w rogach paznokciami ;p tzn. jeden róg mocno docisnęłam drugi podważyłam paznokciem, ale miałam też przygotowany taki mały nożyk do jarzyn
efekt złamany paznokieć ale wyciągnięty plastik
powodzenia
Komentarz
-
Komentarz